Directes
La televisió d'À Punt en directe

L'alimentació equilibrada

En este fragment d'À Punt Notícies ens explicaran quines són les proporcions exactes del plat únic i saludable i què hem d'incloure-hi per a seguir una dieta equilibrada.

L'alimentació equilibrada Accedir al contingut complet

Transcripció

Quina quantitat és adient per a cada persona?

Un truc senzill és menjar la mateixa porció de carn o peix que la mida de la palma de la mà.

Molta cura amb sobrealimentar els menuts i menudes.

A les postres, millor fruita.

Prenguen nota de la quantitat de lactis recomanada.

Victòria, res de primer, segon, o fins i tot, tercer plat.

Ens estem acostumant a menjar plat únic, però alerta, perquè els experts recorden que ha d'incloure un 50% de verdures i hortalisses, un 25% d'hidrats de carboni i un altre 25% de proteïnes.

Eixe és l'equilibri perfecte en la cistella de la compra.

Un plat únic que podríem servir de dinar o de sopar i on veus expertes recomanen apostar pels productes frescos.

Nivell A1 Vocabulari Aliments Alimentació

També et pot interessar