Directes
La televisió d'À Punt en directe

Tastem coquetes i rotlletes

Xavi Castillo tasta les coquetes i les rotlletes, que estan boníssimes, i aprén la recepta de les coquetes: oli, aiguardent i tres grapadets de sucre.

Transcripció

Antònia, açò és emocionant, molt bonic, però jo… no he esmorzat i estem davant de… de les rotlletes, no? I... No me'n recorde!

Coquetes!

Les coquetes! Clar.

Puc tastar-les?

Sí, mira… Espera.

Igual no queda bé… Ai, perquè et pots tacar!

Per si em cau el…Tot brut i no.

Vine, un davantal.

(RIU) Com si fora… un xiquet. Bé.

No, un xiquet no.

No, com si fora forner.

Clar, igual poden pastar homes i dones!

De veres.

I ja està.

A veure.

Mira.

Vull tastar… (RIU)

Ara ho tastes! Hala!

Hala, agafa un trosset.

Això faig. Està bona.

Està bona?(ININTEL·LIGIBLE)

Està bo. Sí… També?

Este no en deixarà, eh?

No ens deixarà provar-ho!

Em dones la recepta?

Sí, sí.

Teniu un…? Per favor, Producció.

Gràcies!

Coqueta.

Un litre d'oli, mig d'aiguardent. Estes són les que faig jo a casa i fique tres grapades de sucre.

Sarsuela de peix, com una mariscada, però en caldereta.

Putxero, pernil, gambes…

Sopa coberta.

Canelons.

Corder, sobretot.

Imagina que tens un blog de cuina i vols compartir amb els teus seguidors aquesta recepta. Escriu-la amb un to d'humor.

Nivell C1 Lèxic Alimentació