Directes
La televisió d'À Punt en directe

Tastem gelats

Eugeni Alemany improvisa un tast de gelat: primer, un gelat de llet fresca cremada i, després, un de coca maria.

Transcripció

Hem improvisat un tast de gelat i ens acompanya Míriam, la teua germana.

Aquest gelat és de llet fresca cremada. És un poc emular quan antigament que calfaven la llet i es cremava, eixa olor que feia per casa i això d'abans. Acabada d'esmunyir.

Heu barre…?

Tu agarra cullereta i mescla, tot i això, combines.

Tu no eres gelatera, no?

Jo gelatera no soc.

Eres mestra, no?

Professora d'educació física.

I el gelat? Què passa amb ell i la… És nutritiu? No ho és?

Sempre que siga un gelat artesà com és el nostre és millor que un altre tipus de gelat perquè el percentatge de sucre, etcètera, està controlat.

Jo no note que estiga…

No està embafós.

No ho està.

Ai, molt bé.

I aquest quin és?

És que hem fet allí, el de coca Maria damunt del tradicional cucurutxo de neula.

Nivell B2 Vocabulari Aliments Alimentació

També et pot interessar