Transcripció
El que hem vist abans en l'ordinador era l'arxiu en tres dimensions, que hem fet real amb una impressora 3D.
Per a fixar les peces quan comence a imprimir es posa laca, una clàssica de tota la vida.
Nosaltres ja tenim ací el resultat.
Com en els programes de cuina.
Obtenim una cosa així.
El palau de vidre d'abans, ara el tenim en versió 3D.
Mireu que bonic! (RIU)
D'això farem el motle de silicona que omplirem amb el xocolate que ara començarem a preparar al bany de maria.
Ja veuràs com es comença a fondre el xocolate.
És l'únic aliment que es fon un grau per sota de la temperatura del cos, per això l'agafes i és sòlid, però dins la boca es fon.
Tenim ací un termòmetre amb què anirem mesurant a poc a poc.
(CRIDA) (RIU) (RIU)
A veure si arribem a eixos 45 o 50 graus... ho retirarem, ho refredarem i a partir d'ahí, ho temperarem i ho podrem passar al motle.
Escriu una recepta en què indiques els passos que s'han de seguir per a elaborar un pastís de xocolate.