Transcripció
Com ha d'estar la pasta?
Corredoreta per a poder arrebossar-la bé…
Clar.
I que agarre la pasta.
De l'àvia, per cert, que tenim ací una cosa que m'ha comentat vosté que és…
Té uns cent anys.
Explique per a què és.
Per a fer els bunyols.
Per a fer els bunyols! Es posa dins… Es calfa.
Sí, es calfa.
Collons, quina raqueta, Paquita.
Això no és res, carinyo.
Veus la pasta com està bona? Es queda unfladeta.
La figa, diuen que té molt d'aliment i moltes propietats.
Així és.
És antioxidant.
Com ho fa?
La mulla ahí?
La poses ahí dins i li pegues dues o tres voltetes.
(RIU) Ho he tirat bé?
Sí, per a ser el primer sí. (RIU) (RIU)
Tampoc té molt de misteri, Paquita.
Igual fer la pasta sí, però amollar això dins tampoc… Va, que li'n faig.
No li lleves tota la pasta.
Fas així i la tires.
Veuràs com ix més grossa.
Mira como tiene más masa. Cuidado.
El que també és tot un art és dominar els pronoms febles... d'això millor no cal parlar-ne massa, eh? Però, com que ens hem d'enfrontar a ells sense més remei, et recomanem que els practiques tant com pugues. Per això, et preguntem: n'has detectat algun en aquest fragment? Quina funció fa o fan?