Directes
La televisió d'À Punt en directe

Lluís Penyafort i els aliments

Lluís prepara una recepta: pit de pollastre al forn amb ceba i nata. I ens explica quins són els beneficis d'este plat, de les proteïnes i dels hidrats de carboni. Això sí, per a poder preparar-lo, hem de conéixer bé els ingredients!

Inclou una activitat recomanada per a ordinador

Transcripció

Andrea, he pensat que una recepta de pit de pollastre al forn amb un poquet de ceba, nata, formatge…

Perquè m'ha dit que no importa passar-se'n un poc.

Un poquet.

Però el pit de pollastre té moltes proteïnes i per a recuperar les proteïnes va molt bé

per a recuperar el múscul després de fer exercici.

Hidrats de carboni per a fer exercici i la proteïna per a recuperar-se.

D'acord.

A mi em cal el múscul. Què faig?

No, el múscul l'has de fer tu. Amb menjar no se'n fa.

Recuperar-lo si l'haguera tingut, però no n'he tingut mai.

Clar, però bé.

Mira, parlarem amb Andrea i que ella t'explique millor i a veure què li sembla la recepta.

Molt bé, va.

Andrea, com va? Com estàs?

Com hem dit, per a fer una bona recepta, convé tindre clars els ingredients que ens faran falta. Així que, fes esta activitat i aprén vocabulari sobre aliments!

Nivell A1 Vocabulari Aliments Alimentació

També et pot interessar