Gaspatxo de meló
Transcripció
Repassem els ingredients que portarà esta sopa de meló…
Molt bé.
Gaspatxo de meló. Mireu:
Per una banda, meló.
Home, clar!
Evidentment, evidentment.
Este és meló de tot l'any, però amb meló d'Alger també ix bona.
Podríeu, inclús, gastar l'altre.
Tenim cogombre, un pimentó verd…
Molt bé.
Ceba, all, una miqueta de vinagre i per últim, tenim també pernilet.
Pernilet.
Que, a més a més, el farem un poc torradet i així quedarà cruixent.
I a més, queda molt bé el contrast del pernil, que és passa un poquet de salat, i la sopa que estarà un peliu dolça.
I estaràs tota l'estona: ai, no sé si és dolç, si és salat.
Eixa dualitat…
Això que jugueu els cuiners, que ix…
Que no sé, no sé.
Eixa és, un poquet, la gràcia de la sopa.
Important: si la feu a casa i podeu tindre-la una estoneta al frigorífic, fresqueta millor.
Home, s'agraeix.
S'agraeix.
Podeu ficar un parell de gels quan esteu triturant-la.
D'esta manera refreda molt ràpidament.
Vull dir, eixe és un altre truquet.
I, si vos sobra un poquet de sopa, podeu fer inclús glaçons de sopa.
Glaçons de sopa?
Guardeu glaçons de sopa i un altre dia que en feu, fiqueu directament al bol glaçons de la mateixa sopa, que es van desfent i està tot gelat.
Clar, de la mateixa sopa, supose.
A veure si fas sopa de fideus i…
No, no evidentment!
T'atreveixes a redactar la recepta d'un plat fàcil i fresquet per a l'estiu?