Transcripció
- (Sona Finalment de Feliu Ventura)
- Carolina, on estem ara?
Estem en una planta de producció,
la temperatura està entre 6° i 8°.
- Serà agradable a l'estiu, almenys.
A l'estiu sí, a l'hivern no.
- Clar, vens gelat de fora, entres ací
i encara estàs més gelat.
Esta màquina escandalosa, què és?
És la multicapçal.
- La multicapçal.
Ací el que fem són preparats
com ensalades, salpicó de marisc,
còctel de fruits de la mar, saltats…
Quan cau de la màquina
s'envasa en una bossa
i després s'envasa tot
per a algun client.
- Ací tot el que feu té a veure
amb l'ultracongelat?
Sí, però no només salpicó
o peix congelat,
també hi ha solucions congelades,
com esta màquina
on fem croquetes de bolets.
- Ah, són croquetes de bolets.
Sí. Que s'empanen,
i van al túnel de congelació
per a envasar-se.
- Ací la mateixa màquina ho arrebossa.
Ho fa tot. Ahí veus la farina,
passen les boletes, s'enfarinen,
i van al túnel de congelació.
També podem fer empanats
com en esta màquina.
Hui fem tigre empanat.
- Tigre?
Sí.
- No sabia que es feia manualment.
El producte és molt artesà.
- Ahí està supose que el farcit.
El farcit,
i les xiques omplin la clòtxina.
Després passa per l'encoladora.
- Què és?
És un pegament perquè s'apegue
la farina o el pa que posem damunt.
- Un producte que es menja, clar.
Exactament.
Què és allò, són gambes?
Sí.
És la cua de gamba arrebossada,
un dels productes que més venem.